Workshop – Si JA til deg selv

Velkommen til WORKSHOP – Si JA til deg selv

Lørdag 8. februar eller 22. februar 2020

Last ned datablad her: Side 1Side 2

Ønsker du å elske og verdsette deg selv mer ?

Varmt velkommen til en 1-dags workshop som har fokus på å si JA til deg selv, slik at du kan få mer energi & overskudd.

Når vi skal si JA til oss selv er vi nødt til å sette oss selv på 1. plass, for hvis vi ikke gjør det så vil andre ta styringen på oss, slik at vi gjør det som de ønsker. Det er lett å miste seg selv, og føle at vi ikke har noen mulighet til å endre på det, MEN det er faktisk fullt mulig, vi trenger bare å bli bevisst og å vite hvordan. Når vi lar andre styre oss så blir vi også tappet for energi og overskudd, fordi vi er ikke ærlige med oss selv og lytter til vår indre stemme.

På denne workshop blir du bevisst dine egne mønster som gjør at du ikke setter deg selv på 1. plass, slik at du kan endre og elske og verdsette deg selv enda mer. Det blir enkle øvelser som hjelper deg med nettopp dette.

Andre temaer på denne workshopen er grenser, respekt & selvrespekt, samt å lytte til seg selv.

Workshopen er en blanding av bevisstgjøring, øvelser, oppgaver og gruppecoaching, slik at du har verktøy når du kommer hjem til å gjøre de endringene som trengs for at du skal sette deg selv på 1. plass. For det er når du har satt deg selv på 1. plass at du finner kraften din og kan leve det livet som er rett for deg.

Det er også dette som dagens barn og unge viser oss i deres væremåte, så ved å hjelpe deg selv, og ta ansvar for deg selv, elske og verdsette deg selv, så hjelper du ikke bare deg selv, men også din barn og de som du er glad i, og i tillegg er du også en stor inspirasjon for andre til nettopp dette, og kanskje det er noe som du vil hjelpe andre med ?

Etter workshopen får du tilsendt en mail med «hjemmelekse», hvor du skal ta i bruk verktøyene som du har lært, og hvis du innen en måned etter workshopen sender inn et skriftlig svar på hjemmeleksen, vil du få kommentarer og feedback av Tone, som hjelper deg enda ett skritt videre på veien.

Når: Lørdag 8. februar eller 22. februar 2020

Pris: kr 900,- ved påmelding før 1. februar 2020:
Pris ved påmelding etter 1. februar 2020: kr 1.100,-

Kursinstruktør: Tone Røysland

Påmelding: info@toneroysland.no

Adresse: Kirsebærhagen 13, 4055 Sola
Se mindre

Hva ønsker du deg for 2020 ?? Har du noen drømmer ? Noen ønsker eller mål ??

På workshopen jobber vi mye med det som ligger i ditt ubevisste, fordi vi alle har «program» som går og går, og som ofte ble skapt de første leveårene. Dette vil hjelpe deg å «se» hvorfor du setter andre foran deg selv, men også HVA som er «din gave» og hva du må gjøre for å snu på den situasjonen.

Noe av det som workshopen vil hjelpe deg med er:

<3 Få større klarhet i og bevissthet rundt at du har betydning, ditt liv har betydning
<3 Mer klarhet i hvor du har dine grenser, og hvordan du kan sette nye grenser
<3 Klarhet i hvordan du respekterer deg selv, og hvordan du kan respektere deg selv mer
<3 Bli bevisst og klarhet i hvem er det du lytter til, deg selv eller andre ?
<3 Hvordan du kan lytte mer til deg selv og din indre stemme, intuisjon, følelser etc.
<3 Få mer energi og overskudd
<3 Få klarhet i hvordan og hvorfor og til hvem du gir ifra deg din energi og kraft
<3 Få hjelp til å få tilbake din kraft og din energi
…… og mye mer…

Det blir en del teori på workshopen, men også mange øvelser og oppgaver og verktøy som hjelper deg å si mer JA til deg selv.

For å gjøre workshopen så billig som mulig har jeg derfor bestemt at jeg holder workshopen hjemme, men det betyr at det KUN er plass til 3 deltagere på hver workshop !!!!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/8/4/toneroysland.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4753 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/5/8/4/toneroysland.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4753 Publisert