Si JA til deg selv

Få mer energi og overskudd.

Ønsker du å elske og verdsette deg selv mer ? Få mer energi og overskudd?

Varmt velkommen til en workshop som har fokus på å si JA til deg selv, slik at du kan få mer energi og overskudd, samt leve det livet som er rett for deg.

Mange mennesker opplever i dag press fra alle kanter, og blir utslitt og utbrent, og kanskje til og med føler at de mister seg selv. Dagens barn og unge viser oss også ved deres væremåte at vi må ta ansvar for oss selv, lytte til oss selv og være ærlige med oss selv. Hvis vi har levd et liv for andre og glemt å ta vare på oss selv, så er kanskje tiden kommet for å snu dette og begynne og sette deg selv på første plass. For det er der kraften din ligger, og når du tar vare på deg selv, så kan du også være mer for andre, du får større livsglede, mer energi, nye dører åpner seg, og det vil påvirke dine relasjoner, ikke minst til dine barn og de som står deg nær.

Så mye som 70 % av all vår tillærte atferdsmønstre, tanke- og følelsesmønster har vi lært før vi var 7 år, og mange av disse mønstrene er aktive fremdeles, både på det bevisste og det ubevisste plan.

Hvis du skal si JA til deg selv, så må du først sette deg selv på 1. plass, for hvis du ikke er eller betyr noe for deg selv, så er det ikke lett å være noe for andre.

Dette er en 1-dags workshop som har fokus på
bevisstgjøring, øvelser, oppgaver og gruppecoaching, slik at du har verktøy når du kommer hjem til å gjøre de endringene som trengs for at du skal si mer JA til deg selv.

Temaene på workshopen er:

Bli bevisst – Sett deg selv på 1. plass – Grenser – Respekt & Selvrespekt – Lytte til din indre stemme

Du får også hjemmelekse som du skal levere inn 1 mnd. etter workshopen, hvor jeg gir deg tilbakemeldinger og kommentarer som kan hjelpe deg på veien.

Workshopen holdes

12. oktober, 19. oktober og 26. oktober

Når: kl. 10 – 17

Workshopen holdes hjemme hos meg, og det er max 3-4 deltagere for at du skal få mest mulig ut av workshopen.

Pris: kr 1.600,- NB !!!! Pris i oktober er kr 1.300,-.

Kursinstruktør: Tone Røysland

Påmelding: info@toneroysland.no

NB: Hvis du får med deg 2 deltagere så får du 30 % rabatt på workshopen.

Noen referanser fra tidligere kursdeltagere:

» Bra oppsett av temaer. Har hatt mange aha-opplevelser og dette var just det eg trengte nå,  Kjekt å kunne lære seg nye verktøy som er anvendelige, likte å bli mer bevisst på energiregnskapet. Likte tydeligheten  i budskapet  VELDIG KONKRET kurs !! «

«Her fikk jeg håndgripelige , konkrete steg for steg øvelser, mye nyttig informasjon, samt at vi tok opp utfordringer som er relevant for hver enkelt.  Prikken over i en var å få oppgaver med hjem, for å få tilbakemelding om en måned.  Noe som for meg sikrer større sannsynlighet i å integrere faktiske endringer i mitt liv på veien til å sette meg selv på 1. plass «

«Tusen takk for at du deler av dine kunnskaper.  Setter stor pris på muligheten til å være med. «