Referanser


For to år siden tok jeg auratransformasjon. Etter en lengre periode nå der kroppen min har vart veldig sliten, bestemte jeg meg for å finne noen i nærheten som kunne gi meg en balansering.
Timen hos Tone var fullt med varme, åpenhet og forståelse. Det var samtale og bevisstgjøring om energier, og hjelp til å rydde opp i det som holdt energien min så lav. Samt lære teknikker om hvordan jeg kan holde energien min beskyttet videre.
Den timen gav meg veldig mye lærdom. Jeg sov i 12 timer når jeg kom hjem etter behandlingen. Resultatet av balanseringen var veldig tydelig dagen etter. Lett til sinns, mye energi, følte en styrke som ikke har vært der på lenge!
Nå har jeg lært hvor mye andres energier kan påvirke min helse, min livsglede og min livskvalitet! Sitter igjen med følelsen av å stå i min egen kraft og føle lykke bare for å være den jeg er!
Timen hos Tone var verdifull på så mange måter. Anbefales på det varmeste!
-Kirsten-

Tusen takk for fin og god balansering. Jeg har indre ro igjen, jeg kjenner at det blir lettere å finne retningen i livet mitt igjen, og jeg vet at jeg vil bli sett og hørt, fra nå av !!

-Jorunn –


Balanseringen var avslappet og fin,følte eg var i trygge og gode omgivelser , og fikk masse gode råd om energiene og hvordan balansere dei. Gode råd og svar på mine egne spørsmål . Dette var ein balansering som gjorde meg veldig godt . Tusen takk til deg flotte Tone
-Norunn-