Om Tone Røysland

tone-roysland-om-foto

TONE RØYSLAND

Tone Røysland er jobber som  AuraformidlerTM , samt  kurs- og foredragsholder. Hun er  også instruktør  på  four element profileTM kursene.

Tone har jobbet med personlig utvikling i mange år, og brenner for å spre informasjon om Den nye tids energi, og hjelpe de som er klar og ønsker det, til å gå fra sjelsenergien til åndsenergien ved å få en AuraTransformasjon™.

Hun fikk sin AuraTransformasjon™ i 2009, og noen måneder etterpå fikk hun sin Auraformidler-utdannelse.

Tone bor i Stavanger reiser rundt  omkring i Norge hvor hun tar imot klienter til AuraTransformasjonTM, balanseringer og personlig rådgivning med eller uten clairvoyance.

 

«For ca. 15 år siden ble jeg totalt utbrent, og hadde ingen krefter eller energi.  Jeg skjønte da at jeg var nødt til å gjøre noen store endringer i livet mitt,  fordi jeg visste dypt inni meg selv at jeg ikke var ærlig overfor meg selv, og jeg fikk det så sterkt at det ikke var mulig å strekke strikken lenger, noe som dessverre er vanlig hos mange.  Vi kan ha visst ting lenge, men gjør ikke endringer før kroppen, helsen eller livet TVINGER oss til å gjøre det, hvis vi vil fortsette å leve. Jeg kunne rett og slett ikke gå imot meg selv lenger !  Da startet min reise med personlig utvikling, fordi jeg visste at det var svaret for meg.   Jeg tok et skritt om gangen, og sakte men sikkert begynte jeg å gå min egen vei, og følge min indre stemme, og satte meg selv på 1. plass i mitt liv.  I dag så ser jeg jo også klart hvorfor jeg skulle ha disse erfaringene, og hvilken hjelp det er i forbindelse med møte med klienter, fordi jeg har kjent alt på min egen kropp og vet hva det vil si  å oppleve forskjellige type kriser i livet. Kriser i livet kan være gode ting, fordi det betyr forandring ! Alt handler om hvordan en ser det og hva en velger å gjøre det til. For meg har det åpnet opp nye muligheter og et liv hvor det er jeg som har tatt styringen ! Hvem er det som styrer i ditt liv ?? 

Jeg har hele livet visst at det måtte være noe «mer», at jeg var her av en grunn, men jeg hadde ikke svaret på det.  Det var ett av de store spørsmålene som jeg visste jeg måtte finne svaret på når jeg ble utbrent og «møtte veggen».  Jeg fant ikke svaret første dagen, men plutselig så var det der.  Jeg begynte med NLP, coaching, TFT etc, men følte hele tiden at det var noe som manglet, og den stemmen gikk jeg etter hele tiden, og så en dag så møtte jeg en dame som jobbet med AuraTransformasjon™, og da visste jeg at det var svaret!!!  AuraTransformasjonen har gjort at jeg har blitt hel, «kommet hjem», og funnet meg selv på et dypere plan, nemlig åndsplan, og jeg har funnet  meningen med mitt liv. Jeg brenner for å dele denne informasjonen om hva som skjer etter en AuraTransformasjon med andre, fordi alle dagens barn og ungdommer er født med åndsenergi, og det vil derfor påvirke disse barna/ungdommene enormt om de har auratransformerte voksne i sine omgivelser.  Det kan sammenlignes med å gå fra å ha en PC fra 80 tallet til dagens PC. Det vil bl.a. påvirke kommunikasjonen, og det å bli forstått, fordi dagens barn er veldig sensitive og er født med en stor menneskelig innsikt og kunnskap.  Tenk hva det vil si å bli forstått, for  ikke å si det motsatte – å ikke bli forstått!!!  Det vil påvirke både forholdet og ikke minst fremtiden !!  AuraTransformasjonen har også gjort det ekstremt mye lettere å følge min indre stemme, gjøre det som jeg kjenner er rett for meg og være ærlig overfor meg selv i livet mitt. Den har også åpnet opp for en mye større intuisjon, og kroppen min gir veldig tydelig beskjed om noe er rett eller feil, så jeg har fått et nytt kompass, mitt kompass !»

Si JA til deg selv, for du fortjener det beste  !!!!!

Velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker min hjelp på din vei !

Varm hilsen Tone ♥»