Nyhet – Online-kurser

Ønsker du mer harmoni, balanse og frihet på alle områdene i livet ditt ?
Når vi har motstand og blokkeringer er det vanskelig å få harmoni, balanse og frihet, og det kan være mange grunner til at dette skjer. En viktig grunn tror jeg er når vi går imot oss selv, når vi ikke lytter til oss selv og vår indre stemme, når vi setter andre foran oss selv.

Mange ganger handler det også om å slutte å ta ansvar for andre og ta fullt og helt ansvar for seg selv. Det kan høres lett ut, men ofte har vi mange mønster som ble laget når vi var små, som på det ubevisste påvirker oss enda.
På dette online-kurset får du hjelp til å se hva er det som styrer deg slik at du kanskje verdsetter andre mer enn deg selv, og hva skal du lære for at du skal sette deg selv mer på 1. plass – den plassen som du fortjener i livet ?.

Kurset gir deg tilgang til 4 videoer som du kan lytte til når du ønsker, og til mer du lytter til lettere vil det gå for deg å gjøre endringer.

Er du klar ??

Kurset koster kr 450,-, men bestiller du før 1. desember er prisen
kr 350,-.

Ønsker du en lenger versjon av kurset, og mer praktiske verktøy, så kan kurset SI JA til deg selv og få mer energi og overskudd kanskje være dette rette for deg. Dette er en forlengelse av kurset Hvordan finne og løse opp motstand og blokkeringer slik at du kan få mer harmoni, balanse og frihet på alle områder i livet ditt.

Dette er også et online-kurs, og du får tilgang til 4 videoer som du kan lytte til hvor ofte du vil.

Begge kursene består av mange praktiske oppgaver som skal hjelpe deg å bli bevisst, ta handling og gjøre endringer.

Si JA til deg selv og få mer energi og overskudd koster kr 1300-, og frem til 1. desember er prisen kr 900,-.

SI JA TIL DEG SELV.