Kurs

 

KURS OG FOREDRAG

 

NYHET

Til høsten 2018 kommer det et nytt online-kurs, som går over 4 moduler à 2 timer.Kurset vil foregå på skype, så du kan delta hjemme foran PC’en din.

Si JA til deg selv – sett deg selv på 1. plass

Sier du ofte JA til alle andre, og nei til deg selv, eller gjør og lever du det livet som er rett for deg?

Denne workshopen har fokus på bevisstgjøring, Hvordan du sier ja til deg selv, hvordan du setter grenser, du blir bevisst noen av dine egne mønster, hva som stopper deg i å sette deg selv på 1. plass, og du lærer enkle verktøy som kan hjelpe deg å si JA til deg selv, respektere deg selv og ditt liv og sette deg selv på 1. plass. Det er enkle teknikker/øvelser som du kan bruke på mange forskjellige områder i livet ditt.

Denne workshopen er delt inn i 4 moduler, hvor hver modul varer i 2 timer.

Dersom du ønsker å reservere plass allerede nå, eller ønsker mer info om kurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post: info@toneroysland.no.

 

—————————————————————————————————————

 

Tone Røysland er Associated Partner i four element profile™ , hvor hun holder følgende kurs og workshops rundt omkring i landet

  • 2-dagers Selvutviklings-workshop
  • Atferds-workshop
  • Prioriterings-workshop
  • 2-dagers Element-kurs

Hun holder også jevnlig inspirasjonswebinar om persontypemodellen four element profile™  (hvor du kan sitte hjemme foran PC’en din og høre foredraget.)
I tillegg holder hun også foredrag på forespørsel, bl.a.:

  • AuraTransformasjon™
  • Krystalliseringsprosessen
  • Inspirasjonsforedrag

Beskrivelse av de forskjellige kursene og foredragene finner du nedenfor.

Dato for oppsatte KURS  finner du  i  HER  og du kan melde deg på her.

Dato for oppsatte FOREDRAG og WEBINAR  finner du  i  HER  

FOREDRAG

AuraTransformasjon™

Dette er et 1,5 timers foredrag om AuraTransformasjon™, Indigobarn, Krystallbarn og den nye tidens energi.

Krystalliseringsprosessen

To times foredrag hvor du får høre mer om hva som skjer etter en AuraTransformasjon™ - krystalliseringsprosessen.

Inspirasjonsforedrag

En times foredrag hvor du får høre mer om persontypemodellen four element profile™.

KURS

2-dagers Element-kurs - forstå deg selv og andre bedre!

Dette er et 2-dagers kurs om persontypemodellen four element profile™. Kurset passer for alle som er interessert i lære og forstå mer av seg selv og andre mennesker, og for deg som er opptatt av kommunikasjon, samt gjøre suksess med kommunikasjon både på jobb og privat. Kurset tar utgangspunkt i at alle mennesker har elementene ILD, VANN, JORD og LUFT i sin bevissthet i forskjellig balanse- og styrkeforhold.

2-dagers Selvutviklings-workshop - fokus på atferd og prioritering

Dette er en 2-dagers selvutviklings-workshop hvor vi første dag har fokus på atferd og andre dag på prioriteringer. Det er også mulig å delta på bare en av dagene. Workshopen passer for deg som ønsker å bli bevisst din egen atferd og prioritering, og som ønsker å endre noen av dine reaksjonsmønstre, samt forstå hvorfor andre reagerer som de gjør, og for deg som ønsker å lære verktøy til å prioritere og få overblikk, struktur, handlingsplaner, og nå din ØNSKE-situasjon.

Atferds-workshop

Dette er en dags selvutviklings-workshop hvor vi har fokus på atferd. Workshopen passer for deg som ønsker å endre noen av dine reaskjonsmønstre, få mer energi og overskudd, samt forstå hvorfor andre reagerer som de gjør.

Prioriterings-workshop

Dette er en dags selvutviklings-workshop hvor vi har fokus på prioriteringer. Workshopen passer for deg som ønsker å bli mer bevisst på hva og hvem du bruker tiden din på, lære effektive verktøy til å få oversikt, struktur enten det er på prosjektene dine på jobben eller privat.