Kurs

NYHET

Til høsten 2019 kommer det et nytt online-kurs, som går over 4 moduler à 1,5 timer. Kurset vil foregå på Google Hangout, så du kan delta hjemme foran PC’en din.

Si JA til deg selv – sett deg selv på 1. plass

Sier du ofte JA til alle andre, og nei til deg selv, eller gjør og lever du det livet som er rett for deg?

Dette online-kurset  har fokus på bevisstgjøring, men også hvordan du kan endre på ting som du ønsker endring på i livet ditt, og hvordan du kan ta action for å nå målene dine.  Her er noen av temaene på online-kurset: Hvordan du sier ja til deg selv, hvordan du setter grenser, hva som stopper deg i å sette deg selv på 1. plass,  hva er dine «gaver» og talenter , hva er din drøm, hvordan ta handling steg for steg ?

Det vil bli max 8 deltagere på hvert kurs og vi «møtes» på Google Hangout en gang i måneden, hvor vi hver gang går gjennom forskjellige temaer, som vi jobber med, og hvor jeg også jobber som coach/facilitator. Det vil bli også mye hjemmelekse slik at du får mest mulig ut av kurset og kan fortsette på egenhånd når kurset et slutt.  Til alle som sender inn hjemmeleksen vil jeg kommentere og gi feedback.

Dersom du ønsker å reservere plass allerede nå, eller ønsker mer info om kurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post: info@toneroysland.no.

Kursdatoer:  Ett starter 27. august og det andre starter 2. september.

Her er en inspirasjonsvideo hvor jeg snakker litt om mine egne erfaringer:


Tone Røysland er Associated Partner i four element profile™ , hvor hun holder følgende kurs og workshops rundt omkring i landet

  • 2-dagers Selvutviklings-workshop
  • Atferds-workshop
  • Prioriterings-workshop
  • 2-dagers Element-kurs

Ta kontakt  med Tone på info@toneroysland.no for mer informasjon, eller se på www.fourelementprofile.no for beskrivelse av kursene.