Kalender

August & September

Workshop hver lørdag !!!! Les mer her:


I august og september holdes workshopen i små grupper hjemme hos meg, og prisen er da kr 1.400,-.

August 2019

Auraformidler ™ Tone Røysland er i Oslo 23.-25. august 2019, hvor hun tar imot klienter til AuraTransformasjon ™ , Aurajustering ™ eller balansering.

Vennligst ta kontakt med Tone så snart som mulig på e-mail: info@toneroysland.no dersom du ønsker å bestille time.

August 2019

Workshop – Si JA til deg selv

Mange mennesker opplever i dag press fra alle kanter, og blir utslitt og utbrent, og kanskje til og med føler at de mister seg selv. Dagens barn og unge viser oss også ved deres væremåte at vi må ta ansvar for oss selv, lytte til oss selv og være ærlige med oss selv. Hvis vi har levd et liv for andre og glemt å ta vare på oss selv, så er kanskje tiden kommet for å snu dette og begynne og sette deg selv på første plass. For det er der kraften din ligger, og når du tar vare på deg selv, så kan du også være mer for andre, du får større livsglede, mer energi, nye dører åpner seg, og det vil påvirke dine relasjoner, ikke minst til dine barn og de som står deg nær.

Dette er en 4 timers workshop som har fokus på å bli bevisst, se dine egne mønster slik at du kan gjøre endringer, og verktøy som hjelper deg å sette deg selv på 1. plass, sette grenser, lytte til deg selv og din indre stemme.

Du får også hjemmelekse som du skal levere inn 1 mnd. etter workshopen, hvor jeg gir deg tilbakemeldinger og kommentarer som kan hjelpe deg på veien.

Workshopen holdes følgende dager :

Lørdag 10. august, 17. august, 24. august, 31. august

Workshopen holdes i Stavanger (lokale blir bestemt når jeg vet hvor mange som deltar).

Pris: kr 1.500,-

Påmelding: info@toneroysland.no

September 2019