Black Friday – Online-coaching


Første mann til mølla. 🙂

Er det klar til å prøve noe nytt ??
Jeg har 5 timer online-coaching i desember til Black Friday pris, dvs. 50 %.

Når du velger online-coaching så bruker jeg Zoom, og du får en video med opptak av timen etterpå, slik at du kan lytte hvor mange ganger du ønsker, for til mer du lytter til mer vil du gi slipp, integrere det nye, og hjelpe deg å gjøre endringer. I tillegg får du også hjemmelekse, som er basert på det som kom frem under timen, og som skal leves inn 1 måned etter timen, hvor jeg går gjennom og gir deg tilbakemeldinger, som en ekstra støtte på veien.
Mange av mine klienter bruker benytter seg av dette tilbudet i dag, og jeg har fått veldige gode tilbakemeldinger om at det hjelper de å gjøre fremsteg mye mye raskere.
Er en av disse timene dine ??? Max 1 time pr. person
Ta kontakt på mail, info@toneroysland.no, hvis du vil bestille tid.