Lifewave – frekvensplaster

LW-Independent-Distributor-EN revLW_family_shot2_EU rev

Liwave frekvensplaster virker på samme måte som akupunktur, og de er lett å bruke da det med hvert av de forskjellige plastrene følger med en brosjyre som viser 5 forskjellige alternativer hvor man kan plassere plastrene på kroppen.

Selv har jeg brukt plastrene siden 2012, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er de beste produktene jeg noensinne har prøvd, og har utrolig gode erfaringer med bruk av  Lifwave plastrene.

Ofte er vi vant med ting er som det er, fordi det kanskje alltid har vært sånn, og vi ikke tenker over at det er mulig å endre på det, eller forbedre det, f.eks. søvnkvaliteten.

Plastrene kan brukes innenfor mange forskjellige områder, hvis du har problemer med søvn, smerte, mangel på energi, detox, sårhealig, stress for å nevne noen.

Hvordan virker disse plastrene ?

Når plastrene settes på kroppen virker de med det samme, og mange opplever effekt i løpet av 5-20 minutter. og de blir aktivert av kroppens varmeutstråling.  Ingen fysisk materiale kommer inn i kroppen, men det er det enkelte plasterets energifrekvens som får kroppen til å gjøre det som hvert plaster er programmert til. f.eks. så starter kroppen produksjon av sovehormonet melatonin når en bruker silent night (soveplaster). Innholdet i disse plastrene er helt ufarlig, og består av 3 ting: vann, oksygen og aminosyrer.

De virker på samme måte som solen gjør når den skinner på oss, så er den en bestemt frekvens som gjør at kroppen starter å produsere D-vitaminer, eller en annen frekvens som gjør at vi blir brune. Derfor kaller vi også disse plastrene for frekvensplaster.

Smerte- og søvnplaster er godkjent som medisinsk utstyr i klasse 1.

Nedenfor er en kort beskrivelse av de fleste av plastrene til Lifewave.

LW_product_shot_Energy_Enhancer_EUenergy enhancher

Mer energi, øker prestasjonene og sirkulasjonen, gir også bedre styrke, balanse og fleksibilitet

Y-age aeon

Reduserer stress og inflammasjoner i kroppen, beroligende for nervesystemet

LW_product_shot_Gluathione_EUY-age glutathione

Styrker immunforsvaret, hoved antioksidant, detox effekt

Y-age carnosine

Antioksidant, beskytter hjernen, reparerer celler, god til hudproblemer


LW_product_shot_Silent_Nights_EU
silent nights (soveplaster)

Bedre søvn, stimulerer melatonin produkjonen (sovehomon

LW_product_shot_IceWave_EU icewave (smerteplaster)

Effektiv smertelindring på naturlig måte, er også anti-inflamatorisk

LW_product_shot_SP6_EU SP6 Complete

Minsker søtsug og balanserer hormoner

LW_product_shot_LifeWaveX39_EU X39 (aktiverer dine stamceller) NY !!!!

Det nyeste plasteret til Lifewave, som går på aktivering av stemceller, og virker på mange forskjellige områder, søvn, hud, sårhealing, rynkereduksjon, smerter m.m.

LW_product_shot_Corsentials_EU

Coresentials (kosttilskudd)

Inneholder (1) pakke Y-Age Aeon med 30 plastre, (1) boks med Theta One med pk, og (1) flaske Theta Activate.

Kosttilskudd som virker umiddelbart på cellenivå og som har detox-effekt.

Lifewave har gjort mange kliniske undersøkelser og har mye dokumentasjon på bruken av plastrene, og dette finner du på hjemmesiden deres – www.lifewave.com.

Du kan kjøpe plastrene på forskjellige måter, enten direkte fra Lifewave, via en distributør eller registrere deg som kunde, hvor den billigste måte er å registrere deg som kunde.  Det er ingen forpliktelser og Lifewave har 30 dagers garanti 100 % pengene tilbake. 

Har du lyst å vite mer om Lifewave og plastrene, ta kontakt med Tone på mail: info@toneroysland.no,  for spørsmål eller om du ønsker en presentasjon. 🙂