AuraTransformasjon™ – Aurajustering™ – Balansering

AuraTransformasjon™ / Aurajustering™

Har du bestemt deg for å få en AuraTransformasjon™ / Aurajustering™? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Jeg har jobbet med Den nye tids energi og AuraTransformasjon™ siden 2009 og har derfor fått mange erfaringer, både personlige og energimessige. Disse er veldig verdifulle når jeg jobber som Auraformidler™ og kan hjelpe mine klienter enda bedre til det beste for de og helheten.

Når du skal velge Auraformidler™ er det veldig viktig å kjenne etter hvem er det som er rett for deg. Det kan være mange grunner til dette: 1) Du kan ha stor bevissthet, og dersom du velger en Auraformidler™ som har mindre bevissthet enn du selv, vil du ikke få hentet all din energi, alt ditt potensiale, og dette kan gjøre at du må ta noen «unødvendige» omveier 2) du trenger en som har hatt de samme livserfaringene som deg for at du skal bli forstått. Lytt til intuisjonen din så vet du svaret. 🙂

Hvis du kjenner at du har behov for en samtale før du bestemmer deg, så er du også hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Balansering

Etter en AuraTransformasjon™ er det viktig å kjenner etter når en har behov for en balansering. Ved en balansering så hjelper jeg deg å sortere energiene dine, får andre sin energi ut, og hentet din tilbake til deg. Jeg hjelper deg også å løse opp blokkeringer, energier som holder deg fast, ser hva og hvem som stopper deg, hva som kan hjelpe deg å komme videre etc.

Når jeg jobber så opplever jeg veldig ofte at mine egne erfaringer er veldig verdifulle, og det hjelper de jeg møter til å bli forstått og hva jeg gjorde i tilsvarende situasjoner for å komme videre. Så en viktig del under balanseringen er også å dele erfaringer, teknikker, verktøy som du kan bruke i ditt liv i hverdagen din for å holde balansen og frigjøre deg.

Selv hadde jeg veldig mange balanseringer de første årene, og det er den beste investeringen jeg har gjort 🙂 . Hvor mange en trenger og når en trenger de er veldig personlig, for det kommer an hva hvor stor bevissthet en har, hva som skjer i livet, hva en har opplevd tidligere både i dette livet og tidligere liv etc., så lytt til intuisjonen din så vet du svaret på det. F.eks. når du kjenner at nå klarer du ikke å sortere energier lenger, eller står fast på en eller annen måte, og ikke føler deg samlet. Det er bedre med en for mye eller en for lite.

En balansering gir deg en kick-start og får igang ilden og driven din igjen, kan løse opp blokkeringer og gir deg større tilgang til din egen kraft og ditt eget potensiale.